+45 2840 2182

5/5

Maskiner til leje

Hos klmbyg.dk ApS kan både private og erhvervsfolk leje maskiner til entreprenørarbejde eller anlægsarbejder.

Vi har følgende til udlejning:

  • Gravemaskine 1100kg (kan komme igennem havelåge)
  • Mortorbør/Superskub
  • Pladevibrator 80kg
  • 3 vejs tippetrailer 2800 kg.
  • Rullestillads 135x300x600
  • Facade stillads 18 lbm i 2 meter højde.
  • Tromleblander 80 liter.

Alt udstyr udlejes med og uden chauffør til konkurrence minded priser.

Så skriv eller ring for tilbud.

Få lavet et godt stykke arbejde ved hjælp af vores maskinudlejning

Hvis du er på udkig efter et sted, som tilbyder maskinudlejning på Sjælland, så er du landet på den helt rette side. Vi er en af de bedste udlejere af maskiner og andet, som du kan bruge til at gøre dit næste projekt endnu nemmere. 

Det er en kæmpe fordel at have en maskine til det lidt hårdere og sværere arbejde, så det er bare med at leje en, så du kan få lavet dit næste projekt på den rette måde. Her ved os kan både private og erhvervsfolk leje maskiner til entreprenørarbejde eller anlægsarbejde. Vi har et stort udvalg af forskellige maskiner til leje, så find lige præcis den du skal bruge lige her. 

Du kan være sikker på, at du kan få lavet et godt stykke arbejde, hvis du bruger vores maskiner til leje. De er alle sammen god kvalitet, så du kan få lavet dit projekt på den rigtige måde. Der er maskudlejning i Slagelse, maskinudlejning i Ringsted og mange andre steder rundt på Sjælland. Det er intet problem hvor en du befinder dig, vi skal nok finde en løsning, så du kan få færdiggjort det arbejde du har foran dig. 

Alle vores maskiner bliver kvalitetstjekket, så vi er sikre på, at de er helt klar til udlejning. Ingen ønsker, at der skal ske et uheld, så vi vægter derfor højt, at alle maskiner lever op til de kvalitetskrav som der er. Uden den rette kvalitet og robusthed, er det ikke muligt at udføre det givne stykke arbejde til perfektion, som er det vi stræber efter. Vi søger udelukkende perfektion, og med vores maskiner kan du netop skabe det. Så hvis du leder efter maskinudlejning, så er det bare med at tage kontakt til os, vi er her for at hjælpe dig. 

Skriv og få et
uforpligtende tilbud

Et stort udvalg af maskiner til maskinudlejning

En kundeservice med kunden i fokus

Vi har et stort udvalg af forskellige maskiner som du kan leje. Grundet det store udvalg, er vi det eneste sted du skal kigge efter maskinudlejning i Roskilde, maskinudlejning i Haslev eller andre steder på Sjælland. Vi har bl.a. en gravemaskine på 1100kg, som endda kan komme igennem havelågen, hvis der skal arbejdes på noget i haven. Den er også ideel til arbejde i forhaven eller andre steder på grunden, hvor der skal graves noget jord op eller laves andet arbejde hvor der kræves en gravemaskine.

Alle de forskellige maskiner og udstyr kan lejes både med chauffør, men du har også muligheden for at gøre det selv. Det er helt op til dig, og vi giver dig gode priser uanset om du skal have en chauffør til at styre maskinerne eller ikke. Vi har kunden for hjertet, og ønsker altid at tilbyde god service, som kan være med til at gøre dit arbejde lettere. Det er bare med at undersøge det store udvalg som vi tilbyder, så du kan finde frem til hvad for en maskine, som du skal bruge til dit næste projekt. Vi ser frem til at hjælpe dig med maskinudlejning i Herlev, Roskilde eller hvor end du befinder dig på Sjælland. 

Når du lejer vores maskiner, kan du være sikker på, at du får en fantastisk kundeservice. Vi er med hele vejen, og ønsker at tilbyde en problemfri levering af maskinerne, så du kan komme i gang med det arbejde, som du har foran dig. Du kan altid skrive til os, for at få et uforpligtende tilbud, og derefter kan du beslutte dig for, om du vil leje ved os. 

Ellers kan du altid ringe til os på telefon: +45 2840 2182, for at høre om dine muligheder eller hvis du har spørgsmål. Ingen problemer er for store eller for små ved os, så det er bare med at tage kontakt, selv hvis der er det mindste problem. Vi vægter kundeoplevelsen højt, og ønsker derfor, at oplevelsen bliver så bekvemmeligt som muligt, så du kan koncentrere dig om det, som er vigtigt for dig. 

Drømmer du om nyt?

Skriv til os og få et uforpligtigende tilbud