+45 2840 2182

5/5

Totalentreprenør på Sjælland

Lad os stå for dit næste projekt.

Hos KLM Byg ApS har vi mange års erfaring og stærke kompetencer inden for totalentreprise, og vi klarer opgaver af alle størrelser inden for området. Vi mener, at en succesfuld totalentreprise opnås gennem overholdelse af aftaler og fokus på arbejde af høj kvalitet.

KLM Byg ApS tilbyder totalentreprise på det meste af Sjælland, og vi udfører typisk følgende opgaver i forbindelse med totalentreprise:

Vi bygger med CE-mærkede og godkendte materialer, hvilket er med til at sikre topkvalitet i det arbejde, vi udfører. Så drømmer du om en renovering af hus af en totalentreprise? Så står vi altid klar med en hjælpende hånd.

Tømrer og totalentreprenør med en grøn profil.

Hos KLM Byg.dk ApS ligger bæredygtighed hjertet nært, da ressourcerne i verden ikke længere er, hvad de har været. Vi bestræber os altid på at arbejde så klimavenligt, som muligt, blandt andet ved at minimere ressourcespild og genanvende materialer hvor det er muligt. Derudover bygger vi med CE-mærkede materialer og efter DK-standarder, og vi er medlem af Dansk Håndværk.

Skal du til at bygge enten til eller om, har du helt sikkert allerede nu hørt om de to enterpriseformer – hovedentreprise og totalentreprise. Skal du dog have renoveret dit hus, bygget til eller bygget om, er det dog vigtigt, at du ikke blot har hørt om formerne, men at du også forstår forskellene på dem. I hvert fald, hvis du vil være sikker på at få mest ud af dine penge samt et godt forløb i forbindelse med konstruktionen af din bolig.

God kundekontakt

Vælger du en hovedentreprise, betaler du for, at en professionel håndværker står for dit byggeprojekt, og prisen inkluderer tidsplaner, byggeproces, budget og samarbejde med underleverandører såsom murere, malere og tømrere. Ved denne type af entreprise er det dog din eget ansvar at skaffe de nødvendige godkendelser, inden byggeriet går i gang. Så snart du har det, er det hovedentreprenøren, der har ansvaret for, at projektet bliver færdigt til tiden.

Vælger du derimod at lade os, en totalentreprise, stå få dit projekt, lægger du alt ansvaret over på os, hvorfor vi også står for at anskaffe godkendelser m.m. Totalentrepriser er typisk ved store byggeprojekter eller ved større projekter såsom renovering, køkken og tilbygning. Det betyder, at du ikke skal gøre andet end at skrive under på vores kontrakt. Og hos KLM Byg tilbyder vi vores ydelser på hele Sjælland. Du kan altså få totalentreprise i Roskilde, totalentreprise i Storkøbenhavn, totalentreprise i Ringsted, totalentreprise i Hvidovre, totalentreprise i Rødovre og totalentreprise i Haslev.

Vi tilbyder totalentreprise med fokus på bæredygtighed

Det, der er med totalentrepriser, er, at de ofte kun tilbydes i forbindelse med typehuse og sommerhusprojekter. Derfor er det ikke altid nemt at finde entrepriser, der tilbyder denne type af entrepriseform, hvis du blot ønsker at om- eller tilbygning. Det er dog lige præcis her, at vi står klar til at hjælpe dig. For som nævnt tidligere, tilbyder vi totalentreprise på flere forskellige områder – blandt andet også om- og tilbygninger. Ja, faktisk står vi klar til at hjælpe dig, hvis blot du skal have skiftet døre og vinduer i dit hjem. Og vælger du desuden os til dit totalentreprise projekt, tager du ligeledes et yderst klimavenligt valg. Vi tilbyder nemlig en grøn profil, og bæredygtighed er altid i højsædet, når du vælger at samarbejde med os. Vi bestræber os på at være så klimavenlige som muligt – blandt andet med at minimere ressourcespild og genanvende materialer. Og lyder det som noget for dig? Så skal du altså ikke tøve med at kontakte os! Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Der er altså ingen grund til tøven – vi står altid klar til at hjælpe dig godt i mål med dit næste byggeprojekt. Med vores mere end 14 års erfaring på området, er vi klar til at løse selv den hårdeste hårknude. Vores erfaring spænder desuden bredt, og du kan læse meget mere om vores erfaringsområder lige her. Vi er beliggende i Karlslunde, men vi arbejder på stort set hele Sjælland. Så giv endelig lyd – og især hvis du befinder dig i én af førnævnte byer. Du kan sende en mail til os på info@klmbyg.dk, eller du kan give os et kald på 28 40 21 82 – vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Ring i dag og få et
uforpligtende tilbud

Drømmer du om nyt?

Skriv til os og få et uforpligtigende tilbud