+45 2840 2182

5/5

Leder du efter et tømrerfirma til at udføre selv de sværeste og mest avancerede arbejdsopgaver, så er du kommet til det helt rette sted. Vi udfører et hav af specialopgaver, som kan virke uoverskueligt for de fleste. Det kan være opgaver, hvor der skal sættes et specielt type gulvtæppe eller der skal laves et uimodståeligt garderobeskab. Vi står til rådighed når det skal være en mere avanceret opgave, så du kan få det bedste resultat. Derudover kan vi også hjælpe med mindre opgaver, hvis det er det, som du ønsker. Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste specialopgave, så du kan få det bedste resultat.

Udvalg af vores specialopgaver

Hos klmbyg.dk ApS udfører vi også de opgaver der ikke bare skal sættes op men skæres og tilpasses på stedet. Om det er et specielt gulv eller tilpasning af garderobe med speciallavet vinduer, eller måske opbygning af seng til de små. Opgaverne kan være mange, men løsningen findes og kan udføres. Vi gør det i topkvalitet, da vi kun bruger de bedste materialer, kan du være sikker på et fantastisk resultat. Vores materialer er i top, ligesom vores service. Vi kommer altid med et smil på læben, så du kan få det bedste resultat samt et smil med på vejen. Det er med til at gøre hele oplevelsen bedre, så det er noget, som du bliver glad for at få lavet.

Send os et billede eller et skriv så kommer vi og kigger på det og ser hvad jeres løsning kan være. VI kan altid finde en løsning, da vi er meget løsningorienteret. Vi prøver altid at finde den bedste måde at løse den givne problemstilling, så du kan få udført den drøm, som du altid har ønsket dig. Vi kan hjælpe dig med et hav af ting, som består af flere ting som inkluderer bl.a. døre i specialmål, så du kan få den helt perfekte dør, uanset hvilken åbning den skal stå i. Derudover kan vi også lave vinduer specialmål, hvis det ikke er et traditionelt vindue, som skal sættes i. 

Eksempel 1

Renovering af gulv

Hvis jeres ønsker om en unik løsning kræver specielt materiale kan dette også lade sig gøre.

Vi har stor erfaring med at finde specielle træsorter eller udføre opgaver som kan virke uoverskuelige, men stadig er det I drømmer om til jeres projekt. Her har vi lagt et Bilinga stavparket skåret og fræset så det passer sammen og olieret efterfølgende.

Det andet billede er røget moseeg som klods gulv så alle årringe er synlige og giver et fantastisk spil når det er olieret.

Eksempel 2

Speciallavet garderobeskab

Hvis jeres ønsker om en unik løsning kræver specielt materiale, kan dette også lade sig gøre. Vi har stor erfaring med at finde specielle træsorter eller udføre opgaver som kan virke uoverskuelige, men stadig er det I drømmer om til jeres projekt.

Vi kan altid hjælpe dig med dine specialopgaver

Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilken specialopgave, som du skal have lavet. Som sagt kan vi udføre en masse forskellige, så det er underordnet hvad du skal have lavet, for vi er klar til at finde den bedste løsning i fællesskab med dig. Det kan være, at du ønsker at få lavet en bordplade specialmål til dit spisebord, og der kan vi selvfølgelig også hjælpe. Vi er altid klar til at hjælpe, og du kan læse mere om vores ydelser her på hjemmesiden.

Altid god kundeservice

Vores kundeservice er altid i top. Vi ønsker at give vores kunder den bedst tænkelige service, så de bliver tilfredse med den service, som vi har tilbudt. Vi møder altid op med et smil på læben, og forsøger at være omhyggelige med vores arbejdsopgaver. Vi er et meget løsningsorienteret firma, som gerne vil finde den bedste løsning til enhver problemstilling, og vi stopper ikke før, at den er fundet. Vi er hurtige færdige, så du kan nyde godt af det projekt, som vi har lavet. Vi ser frem til at gøre din drøm til en realitet. 

Drømmer du om nyt?

Skriv til os og få et uforpligtigende tilbud