+45 2840 2182

5/5

Står du og mangler udskiftning af vinduer? Måske fordi vinduerne i din bolig ikke kan mere? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos KLM Byg tilbyder vi nemlig udskiftning af vinduer til en skarp pris, og vi holder dig i hånden hele vejen, så du kan følge dig tryg gennem hele processen. Vi tilbyder udskiftning af vinduer i Rødovre, udskiftning af vinduer i Roskilde og udskiftning af vinduer i Haslev. Befinder du dig derfor i én eller flere af de byer, og har du brug for at få udskiftet vinduerne i din bolig? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, eller læs mere om vores service her på siden.

Vi monterer nye døre og vinduer

Eksperter i udskiftning og montering af vinduer

Kan du mærke utætheder fra boligens vinduer? Ved at udskifte vinduerne, vil du ofte kunne opnå både et bedre indeklima samt store besparelser på varmeregningen. Lad os stå for arbejdet med at udskifte dine vinduer. 

Hos KLM Byg.dk ApS er vi eksperter i udskiftning af vinduer. Vi er kompetente, når det kommer til at udskifte vinduer og døre af alle typer i alle slags bygninger. Vi arbejder med nye vinduer på hele Sjælland. Ved restaureringsarbejde søger vi altid at bygge så grønt som muligt ved at restaurere og genanvende træet frem for at skifte hele vinduet ud.

Udskiftning af vinduer - vi tager hånd om hele processen

Hos KLM Byg.dk ApS følger vi projektet fra start til slut.

Hos KLM Byg.dk ApS følger vi projektet fra start til slut.

Vi tager os af alt lige fra den indledende opmåling til den afsluttende rengøring efter endt arbejde. Vi har samarbejde med et malerfirma, som sørger for, at der bliver lavet en flot finish efter de nye vinduer er monteret. Med andre ord sørger vi for, at der er taget hånd om processen, så du blot kan tage det roligt og slappe af. Inden for vinduer anbefaler vi producenterne Rationel, KPK og Outrup.

Ring til os i dag.

Kontakt os og få et
uforpligtende tilbud

Vi laver udskiftning af vinduer på en bæredygtig måde

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Der er desuden mange gode grunde til at vælge os til udskiftning af vinduer og døre. Ikke nok med, at vi har over 14 års erfaring i branchen, så er vi faktisk også klar på at løse hvilken som helst opgave, du måtte have indenfor tømrer- og byggeopgaver.

Desuden går vi utroligt meget op i bæredygtighed. Hos KLM Byg.dk ApS er vi engageret i bæredygtigt byggeri. Vi mener, at det er vores ansvar at beskytte verdens ressourcer, og vi benytter enhver lejlighed til at minimere ressourcespild og genbruge materialer, når det er muligt. Vi bruger også kun CE-mærkede materialer og bygger efter danske standarder for at sikre den højest mulige kvalitet. Som medlemmer af Dansk Håndværk er vi altid opdateret på den seneste udvikling og de nyeste trends i branchen. Så mangler du nogen til montering af vinduer i Roskilde, udskiftning af døre i Roskilde eller noget helt tredje? Så giv os et kald i dag.

Der er altså ingen grund til tøven – vi står altid klar til at hjælpe dig godt i mål med dit næste byggeprojekt. Med vores mere end 14 års erfaring på området, er vi klar til at løse selv den hårdeste hårknude. Vores erfaring spænder desuden bredt, og du kan læse meget mere om vores erfaringsområder lige her. Vi er beliggende i Karlslunde, men vi arbejder på stort set hele Sjælland. 

Så giv endelig lyd – og især hvis du befinder dig i én af førnævnte byer. Du kan sende en mail til os på info@klmbyg.dk, eller du kan give os et kald på 28 40 21 82 – vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Drømmer du om nyt?

Skriv til os og få et uforpligtigende tilbud