+45 2840 2182

5/5

Når du skal renovere dine gulve, er der mange ting, du skal overveje. Hvilken type gulvbelægning du vælger, afhænger af det rum, du renoverer, og af dit budget. Trægulve er et populært valg til stuer og soveværelser, mens fliser eller laminat måske er bedre egnet til områder med meget trafik som f.eks. køkkener og badeværelser. Du skal også beslutte, om du vil gøre arbejdet selv eller hyre en professionel, hvor vi er en oplagt mulighed. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det gulv, som du altid har drømt om. 

Etablering og renovering af gulve

Vi har mange års erfaring med etablering og renovering af gulve.

Vi laver alle gulve både strø gulve og fuldlimet gulve afhængig af, hvad der passer ind hos jer. Vi kan også hjælpe med nivellering af underlaget inden lægning af fuldlimet gulv, så den bedste vedhæftning opnås. Af producenter anbefaler vi særligt Hørning og Junckers, som er utrolig dedikeret. Der er nemlig intet bedre, end når du får renoveret dit hus af nogen, som har styr på det, som de laver. Du skal derfor benytte os når det gælder renovering af gulve i København, da vi altid kan komme ud til dig og hjælpe dig med renovering af gamle gulve og andet. 

Når du skal have lavet dit gulv, er det vigtigt, at du fjerner alle møbler fra rummet, rengør gulvene grundigt og udbedrer eventuelle skader, før du begynder renoveringsprocessen. Når du har forberedt området, kan vi komme og hjælpe dig med at få lavet det gulv, som du altid har drømt om. Gulvrenovering kan være et stort arbejde, men det er også en mulighed for at forvandle udseendet af dit hjem. Med omhyggelig planlægning og udførelse kan du opnå de smukke resultater, du ønsker. Læs mere om, hvordan vi i fællesskab kan skabe det gulv, som du gerne vil have. 

Kontakt os i dag og få et
uforpligtende tilbud

Vi forsøger altid at være bæredygtige ved renovering af gulve

Hos KLM Byg.dk ApS ligger bæredygtighed hjertet nært, da ressourcerne i verden ikke længere er, hvad de har været. Vi bestræber os altid på at arbejde så klimavenligt som muligt, blandt andet ved at minimere ressourcespild og genanvende materialer hvor det er muligt. Derudover bygger vi med CE-mærkede materialer og efter DK-standarder, og vi er medlem af Dansk Håndværk. Du kan derfor være sikker på, at du når du anvender os som den entreprenør, som skal lave renovering af gulve hos dig, så tilbyder vi et resultat, som er i topklasse. 

Det er med stor tilfredsstillelse, at vi kan tilbyde vores service til kunder rundt på hele Sjælland. Vi kommer gene ud til dig, når det gælder renovering af gulve og andre ydelser. Vi udfører altid vores arbejdsopgaver med stor omhu, så vi kan være sikre på, at der kommer et godt resultat i sidste ende. Så hvis du, eller en du kender, mangler en til at udføre renovering af dit gulv, så er det bare med at tage kontakt med det samme, for at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det perfekte gulv 

Vi arbejder altid med et smil på læben

Vores kundeservice er i top, når du benytter os til renovering af gulve. Vi forsøger altid at lave arbejdet så hurtigt som muligt, så du ikke skal gå i lang tid uden gulv. Det er både en fordel for os, da vi får tilfredse kunder, men det er naturligvis også en fordel for dig som kunde, da du hurtigere kan benytte hele dit hus igen. Så hvis du ønsker at anvende en entreprenør, som har styr på sine ting, og gør arbejdet med stor omhu og dedikation, så skal du vælge os til renovering af gulve. Vi ligger i Karlslunde, men vi arbejder på store dele af Sjælland. Har du en idé eller drøm, er du velkommen til at sende en mail på info@klmbyg.dk eller ringe på 28 40 21 82 og få en uforpligtende snak. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi vil altid forsøge at give den bedst tænkelige kundeservice. 

Drømmer du om nyt?

Skriv til os og få et uforpligtigende tilbud