+45 2840 2182

5/5

KLM Byg ApS har stor erfaring med bygningsrenovering og restaurering

Ressourcerne i verdenen er ikke det samme som i gamle dage.

Hvis du leder efter en virksomhed, som tilbyder ombygning og bygningsrenovering, så er du kommet til det helt rette sted. Ressourcerne i verdenen er ikke det samme som i gamle dage. Hos klmbyg.dk hjælper vi med at holde liv i de eksisterende dele af dit hus ved at udbedre og renovere f.eks. jeres vinduer eller døre. 

Vi mener ikke, at det er en forbrugsverden, vi lever i, og derfor har vi specialiseret os i at restaurere og renovere ældre bygningsdele, så vi også kan beholde charmen ved det hus/lejlighed du har købt og ikke bare byt til nyt. Ved at bevare de ældre dele i huset, holder det nemlig på charmen, hvis du ikke ønsker, at det hele skal blive moderniseret. 

Ombygning og bygningsrenovering med stort fokus på kvalitet

Vi bestræber os her ved KLM Byg efter at give dig de bedste forudsætninger for, at din ombygning og bygningsrenovering bliver lavet på den rigtige måde. Vi er meget kvalitetsbevidste og gør vores arbejde til perfektion. Vi kan hjælpe dig med mange forskellige ting, heriblandt renovering af køkken, renovering af tag og meget mere. Vi sætter altid en ære i at gøre vores arbejde ordentligt, og ønsker at vores kunder skal have en god oplevelse, når vi er forbi for at lave noget ombygning og bygningsrenovering af jeres bolig. 

Vi er stationeret i Karlslunde, men vi arbejder primært på hele Sjælland. Det er derfor underordnet, om du leder efter en virksomhed, som tilbyder bygningsrenovering i Haslev eller Slagelse, vi er der for at hjælpe, og er klar til at rykke ud. Vi arbejder på at være så klimavenlige som mulige, hvor vi fokuserer på at genanvende så meget som muligt, så vi undgår at smide brugbart materiale ud. Derudover bygger vi med CE-mærkede materialer og efter DK-standarder, og vi er medlem af Dansk Håndværk. Vi er derfor klar til at hjælpe dig, hvis du mangler hjælp til store projekter som renovering af hus, og til de små ting som renovering af badeværelse, kan vi også hjælpe dig. 

Ring i dag og få et
uforpligtende tilbud

Vi er det rette firma til at lave ombygning og bygningsrenovering

Kundeservice er topprioriteten

Når du leder efter det rette firma til at lave din ombygning og bygningsrenovering ordentligt, så skal det første sted du kigger hen være os. Vi er kvalitetsbevidste og fleksible, og prøver altid at give den bedste service, samtidig med at vi udfører vores arbejde. Vi er ideelle til når du skal bruge hjælpe til renovering af lejlighed, hvor vi kan hjælpe med alle de små ting, som virker uoverskuelige for dig. 

Vi har en bred vifte af ydelser, som vi tilbyder, grundet vores høje kompetenceniveau. Vi har mange års erfaring, og er klar til at hjælpe dig med dine boligdrømme – store som små. Vi har i løbet af årene hjulpet mange med at udleve deres store boligdrømme, hvilket er derfor, at vi ønsker at gøre det samme for netop dig. Gennem god kontakt med vores samarbejdspartnere sikrer vi, at du får en nem og enkel proces, hvor vi holder styr på opgaverne – så du blot kan slappe af under byggeprojektet.

Kundeoplevelsen er en af de vigtigste ting i renovering af kælder, stue og andet ombygning og bygningsrenovering. Det er derfor vigtigt, at kunderne føler de bliver hørt, og at det er deres drømme der bliver gjort til virkelighed og ikke omvendt. Det er netop derfor, at vi vægter kundeservice så højt. Vi ønsker at alle vores kunder får en god oplevelse, når vi er ude og udføre et stykke arbejde. 

Du kan altid ringe til os på telefon: +45 28 40 21 82 eller skrive en mail på: info@klmbyg.dk, for at høre om hvad vi kan gøre for dig, og hvordan vi kan få dine drømmer udført. Vi kan altid tage en uforpligtende snak, så du kan høre hvad vi kan gøre for dig, så du kan få den bolig, som du altid har drømt om. Vi ser frem til at høre fra dig, og høre om, hvordan vi kan give dig din drømmebolig.