+45 2840 2182

5/5

KLM Byg.dk ApS er din lokale tømrer og totalentreprenør

Det er vigtigt, at du kan stole på din lokale tømrer. Det er tit og ofte, at du kommer ude for nogle uheld, som kræver en pålidelig og troværdig tømrer. Det er netop her, hvor du skal benytte dig af os. Vi er din lokale tømrer og totalentreprenør, og vi klar til at hjælpe dig med alle former for problemer. Vi er omhyggelige og sociale, og vi ønsker at tilbyde dig det bedste resultat med vores høje faglighed. Så hvis du mangler en tømrer i og omkring Karlslunde, så skal du henvende dig til os. Vi tilbyder et hav af ydelser, og vi kan hjælpe dig med stort set alt. 

Med over 14 års erfaring er vi hos KLM Byg.dk ApS klar til at løse alle tømrer- og byggeopgaver. Vi har solid erfaring med opgaver inden for mange forskellige områder, herunder:

Vi har altså mange forskellige ydelser, som vi kan hjælpe dig med. Det er med til at sikre, at du kan bruge os til lige præcis det, som du står og mangler. Vi er din lokale totalentreprenør, som altid vil forsøge at hjælpe dig på bedst tænkelige måde. Vi ønsker at gøre et godt stykke arbejde, og samtidig have et smil på læben. Det er det, som bringer arbejdsglæde, og det er derfor vi går på arbejde hver dag. Vi nyder at hjælpe andre, og en af vores største fokuspunkter er, at vi altid skal have kunden som førsteprioritet.  
 

Tømrer og totalentreprenør med en grøn profil.

Hos KLM Byg.dk ApS ligger bæredygtighed hjertet nært, da ressourcerne i verden ikke længere er, hvad de har været. Vi bestræber os altid på at arbejde så klimavenligt, som muligt, blandt andet ved at minimere ressourcespild og genanvende materialer hvor det er muligt. Derudover bygger vi med CE-mærkede materialer og efter DK-standarder, og vi er medlem af Dansk Håndværk. Vi tænker over den grønne omstilling, og vi er en af de firmaer, som ønsker at tage initiativ og blive endnu grønnere. 

Hvis du har lyst til at høre mere om hvordan vi er grønne, så kan du læse mere om det her på hjemmesiden. Vi er et initiativrigt tømrerfirma, som ikke blot er kvalitetsbevidste, men også klimabevidste. Så hvis du vil have lavet din tømrer arbejde af en tømrer, som ikke kun tænker på hvordan det bedste arbejde kan gøres, men også hvordan det bliver mest muligt bæredygtigt.

Din lokale tømrer har altid et smil på læben

Vi ligger i Karlslunde, men vi arbejder på store dele af Sjælland. Har du en idé eller drøm, er du velkommen til at sende en mail på info@klmbyg.dk eller ringe på 28 40 21 82 og få en uforpligtende snak. Vi kan hjælpe dig på et hav af måder, men det er kun dig der bestemmer, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi kan i fællesskab snakke om, hvordan du får det bedste resultat, og guide dig til at tage den beslutning. Derudover er vi altid klar til at hjælpe. Vi er meget serviceminded, og ønsker at tilbyde et godt stykke arbejde til en god pris – med et smil på læben. 

Vi ønsker at være omhyggelige når vi gør vores arbejde, for at sikre det bedste resultat. Dertil er det vigtigt, at man har de rette redskaber til at gøre et godt stykke arbejde. Det er netop hvad vi har. Vi har en masse gode materialer, som kan bruges til at udføre det givne arbejde til perfektion. Så hvis du ønsker en troværdig og kvalitetsbevidst tømrer, så skal du vælge os hos KLM byg til dit næste projekt. Vi ser frem til at hjælpe dig i din drøm efter din ønskede bolig, terrasse eller hvad du nu går og drømmer om.