+45 2840 2182

5/5

Lad os stå for tagarbejdet

Er det tid til at få lavet nyt tag?

Hos KLM Byg.dk ApS står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med alle former for kvist- og tagarbejde. Vi lægger langt de fleste gængse typer tag, herunder tegltag, bølgetag og tagpap med fast undertag og banevarer. Vi kan både lægge nyt tag eller udføre en grundig tagrenovering.

Få et flot nyt tag af bedste kvalitet

Hos KLM Byg.dk ApS følger vi projektet fra start til slut.

I vores arbejde med et nyt tag lægger vi stor vægt på kvalitet og solidt håndværk, og vi benytter kun CE-mærkede og godkendte kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører. Nøgleordene er kvalitet og et flot resultat – teglene skal ligge pænt, og arbejdet skal udføres efter de bedste håndværksmæssige standarder.

Det er en prioritet for os at tage hånd om opgaven og følge den til dørs, så du får en overskuelig proces, hvor der bliver taget ordentlig hånd om tingene fra start til slut. Fra vores base i Karlslunde, laver vi et nyt tag på det meste af Sjælland.

Inden for vinduer anbefaler vi producenterne Rationel, KPK og Outrup.

Mindsk din varmeregning med et nyt tag

Et nyt tag kan gøre underværker for dit hus’ udtryk. Faktisk er der næsten intet, der forskønner dit hus som et nyt tag. Med et nyt tag kommer dit hus straks til at se nyere og mere velholdt ud. Men som om, at det ikke var nok, så er det faktisk ikke kun dit hus’ udseende, at det nye tag har en positiv indvirkning på. Nej, det har faktisk også en positiv indvirkning på ejendomsvurderingen og varmeregningen. Med et nyt tag kan du nemlig sænke dit varmeforbrug, så din varmeregning generelt bliver mindre. Og helt ærligt – hvem ønsker ikke lige det?

Det er dog blot få ud af mange goder, som et nyt tag kan give dig. Et nyt tag vil ligeledes forbedre indeklimaet i dit hjem og gøre dit tag mere stormsikkert.

 

Vi kan lave et nyt tag på hele Sjælland

Går du af netop de grunde og drømmer om et nyt tag? Så kan du altså med fordel kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på netop dit tagprojekt. Prisen afhænger nemlig af flere forskellige faktorer, og ved at kontakte os kan vi give dig en konkret pris at forholde dig til. Vi tilbyder vores ydelser på hele Sjælland, men mere specifikt kan du få et nyt tag i nyt tag i Roskilde, et nyt tag i Hvidovre, et nyt tag i Rødovre, et nyt tag i Harlev, et nyt tag i Ringsted og et nyt tag i Haslev.

Så befinder du dig i én af overstående byer, og mangler du et nyt tag til dit hus? Eller ønsker du blot at give dit nuværende tag en kærlig hånd? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan give dig et tilbud på et nyt tag. Det er helt uforpligtende, og så kan du vurdere, om det er en investering, du har lyst til at gøre dig.

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Der er altså ingen grund til tøven – vi står altid klar til at hjælpe dig godt i mål med dit næste tagprojekt. Med vores mere end 14 års erfaring på området, er vi klar til at løse selv den hårdeste hårknude. Vores erfaring spænder desuden bredt, og du kan læse meget mere om vores erfaringsområder lige her. Vi er beliggende i Karlslunde, men vi arbejder på stort set hele Sjælland. Så giv endelig lyd – og især hvis du befinder dig i én af førnævnte byer. Du kan sende en mail til os på info@klmbyg.dk, eller du kan give os et kald på 28 40 21 82 – vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Få et tilbud på nyt tag

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag og giver et uforpligtende tilbud.
Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tagrenovering.
Du kan enten ringe eller skrive til os