+45 2840 2182

5/5

Skal du bruge en entreprenør?

Fortæl os, hvad ud går du og drømmer om ?

Hos KLM Byg tilbyder vi at løse alle tømrer- og byggeopgaver. Her på siden har vi samlet alt information om vores entreprenør, og mangler du derfor en entreprenør til et byggeprojekt? Så er du kommet til det helt rette sted. Hvis I går med drømmen om ny indkørsel eller terrasse, kan vi hos KLM Byg grave ud og køre jorden væk, så jeres projekt kan gennemføres. Vi laver både terrasser, der er løftet og plan med jorden alt efter, hvad I ønsker.

Ligeledes hvis drømmen er udvidelse af huset med udestue eller tilbygning, kan vi hjælpe med dette.

Vi er med fra første spadestik til slut rengøring og i daglig dialog med jer, hvis I har nogle ændringer eller spørgsmål.

Entreprenør til
byggeprojekt

Vælg den perfekte entreprenør hos os

Hvis du beslutter dig for at vælge en entreprenør til dit næste byggeprojekt, betyder det, at du får den samme kontaktperson til flere forskellige facetter af byggeriet. Hvis du eksempelvis har kontaktet et firma til nedrivning af bygningen og et andet firma til murerarbejdet, skal du hele tiden forholde dig til flere personer. Dette kan ofte medføre, at der opstår fejl og misforståelser i byggeriet. Derfor kan du med fordel vælge en entreprenør, som kan have fødderne i alle lejre på en gang. Hvis du vælger os som ansvarlig for hele byggeriet, er det nemmere for dig, hvis du er bygherre at have overblik over, hvad der skal ske. Det er ligeledes nemmere at foretage løbende justeringer og ændringer i byggeriet, fordi kommunikationen er så ligetil.

Hos KLM Byg er der garanti for, at du finder den perfekte entreprenør. Vi har nemlig sørget for, at vores entreprenører er veluddannede og ved, hvad vi laver. Vi har den nødvendige viden grundet vores erfaringer, således undgår vi unødvendige fejl. Dette betyder desuden, at du kan være sikker på, at samtlige hensyn og regler bliver tilgodeset, da vi følger alle kvalitetsprocedurer i udførelsen af hvilken som helst opgave. Vi udfører altså arbejdet til punkt og prikke, og du kan med god grund sætte din lid til vores entreprenør. Som entreprenør er vi i tæt samarbejde med kunden. Vi kommer gerne med forslag til forbedringer eller vejledning til vores kunder, når vi løser en opgave, og vi er hele tiden i dialog med kunden, da vi mener, at kommunikation er vejen frem. Uanset om du skal bruge en entreprenør Ringsted, entreprenør Roskilde, entreprenør Slagelse eller entreprenør Storkøbenhavn, så kommer vi og klarer arbejdet. Vores entreprenør kan klare opgaver inden for fjernvarme, kloakarbejde, murerarbejde, jordarbejde, anlægsarbejde, malerarbejde, tømrerarbejde, opførsel eller nedbrydning og meget mere. Det er altså næste ligegyldigt, hvilken type opgave, du skal bruge hjælp til, så kan vores entreprenør klare jobbet. Kom trygt og sikkert igennem dit byggeprojekt med en professionel entreprenør. 

Ring i dag og få et
uforpligtende tilbud

Din lokale tømrer med mange års erfaring

Effektiv service

Med over 14 års erfaring er vi hos KLM Byg ApS klar til at løse alle tømrer- og byggeopgaver. Vi har solid erfaring med opgaver indenfor mange forskellige områder. Hos KLM Byg ApS ligger bæredygtighed hjertet nært, da ressourcerne i verden ikke længere er, hvad de har været. Vi bestræber os altid på at arbejde så klimavenligt som muligt, blandt andet ved at minimere ressourcespild og genanvende materialer, hvor det er muligt. Derudover bygger vi med CE-mærket materialer og efter DK-standarder, og vi er medlem af Dansk Håndværk.

Udover vores ønske om at tilbyde at løse alle tømrer- og byggeopgaver har vi hos KLM Byg også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. Har du fundet en løsning, der opfylder dine ønsker og behov, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.