+45 2840 2182

5/5

Totalentreprenør og tømrer i Slagelse med mange års erfaring

Er det tid til at få lavet nyt tag?

Leder du efter den perfekte Slagelse tømrer eller snedker Slagelse? Hos KLM Byg har vi stærke kompetencer som hovedentreprenør på alle typer af byggeprojekter, store som små. Vi sørger for at have en god dialog med dig som kunde, så du kan få dine boligdrømme opfyldt. Brug derfor os som din tømrer Slagelse og få det ønskede resultat. Med over 14 års erfaring er vi hos KLM Byg.dk ApS klar til at løse alle tømrer- og byggeopgaver. Vi har solid erfaring med opgaver indenfor mange forskellige områder. Det er vigtigt, at du kan stole på din lokale tømrer Slagelse. Det er tit og ofte, at du kommer ude for nogle uheld, som kræver en pålidelig og troværdig tømrer. Det er netop her, hvor du skal benytte dig af os. Vi er din lokale tømrer Slagelse og totalentreprenør, og vi klar til at hjælpe dig med alle former for problemer. Vi er omhyggelige og sociale, og vi ønsker at tilbyde dig det bedste resultat med vores høje faglighed. Så hvis du mangler en tømrer Slagelse, så skal du henvende dig til os. Vi tilbyder et hav af ydelser, og vi kan hjælpe dig med stort set alt.

Hos KLM Byg ApS følger vi arbejdet til dørs

KLM Byg.dk ApS er din lokale Slagelse tømrer entreprise og totalentreprenør. Vi har fokus på kvalitet i vores arbejde og på at overholde alle aftaler. Vi sætter en ære i at have god kommunikation med dig som kunde, og vi sørger for at følge projektet til dørs. Gennem god kontakt med vores samarbejdspartnere sikrer vi, at du får en nem og enkel proces, hvor vi holder styr på opgaverne – så du blot kan slappe af under byggeprojektet. Vi er din lokale totalentreprenør, som altid vil forsøge at hjælpe dig på bedst tænkelige måde. Vi ønsker at gøre et godt stykke arbejde, og samtidig have et smil på læben. Det er det, som bringer arbejdsglæde, og det er derfor, vi går på arbejde hver dag. Vi nyder at hjælpe andre, og en af vores største fokuspunkter er, at vi altid skal have kunden som førsteprioritet.

Vi har fokus på kvalitet i vores arbejde og på at overholde alle aftaler

 Vi er et tømrerfirma i Slagelse, som er medlem af Dansk håndværk, hvilket er din garanti for et godt håndværk, mange års erfaring og et tilfredsstillende resultat. Når vi arbejder, sørger vi desuden altid for at minimere ressourcespild og holde udgifterne nede. Vi genanvender og restaurerer gerne eksisterende materialer frem for blindt at udskifte dem. Du kan altså med stor fordel vælge KLM Byg som din tømrermester Slagelse. Hos KLM Byg.dk ApS ligger bæredygtighed hjertet nært, da ressourcerne i verden ikke længere er, hvad de har været. Vi bestræber os altid på at arbejde så klimavenligt, som muligt, blandt andet ved at minimere ressourcespild og genanvende materialer hvor det er muligt. Derudover bygger vi med CE-mærkede materialer og efter DK-standarder. Vi tænker over den grønne omstilling, og vi er en af de firmaer, som ønsker at tage initiativ og blive endnu grønnere. Hvis du har lyst til at høre mere om hvordan vi er grønne, så kan du læse mere om det på vores hjemmeside. Vi er et initiativrigt tømrerfirma Slagelse, som ikke blot er kvalitetsbevidste, men også klimabevidste. Så hvis du vil have lavet din tømrerarbejde af en tømrer Slagelse, som ikke kun tænker på hvordan det bedste arbejde kan gøres, men også hvordan det bliver mest muligt bæredygtigt, så skal du vælge os.

Effektiv service

Udover vores ønske om at tilbyde at løse alle tømrer- og byggeopgaver har vi hos KLM Byg tømrer Slagelse også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. Har du fundet en løsning, der opfylder dine ønsker og behov, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.