+45 2840 2182

5/5

Tømrer Roskilde med masser af erfaring

Er det tid til at få lavet nyt tag?

Står du og mangler en tømrer i Roskilde, som kan klare arbejdet for dig og har masser erfaring? KLM Byg har stærke kompetencer inden for alle typer byggeprojekter, store som små. Vi kan hjælpe dig med alt fra renovering og udskiftning af vinduer og døre, forsikringsarbejde, nyt tag eller tagrenovering, nybyg og tilbygninger, nye gulve, totalentreprise og meget mere. Totalentreprise betyder, at andre klarer hele byggeprocessen for dig. Du skal blot underskrive en kontrakt, og så varetages alle opgaver under hele projektet. Vi har en række aftaler med dygtige håndværkere, hvilket gør os i stand til at stå for totalentreprisen ved mange forskellige projekter. Vi kan med andre ord løse alle opgaver, uanset type og størrelse. Vi sørger for at have en god dialog med dig som kunde, så du kan få dit ønskede resultat. Med over 14 års erfaring er vi hos KLM Byg klar til at løse alle tømrer- og byggeopgaver. Det er vigtigt, at du kan stole på din tømrermester Roskilde, da man tit kan komme ud for nogle uheld, som kræver en pålidelig og troværdig tømrer snedker, og her kan du roligt vælge os. Vi er din lokale Roskilde tømrer og totalentreprenør, og vi er klar til at hjælpe dig med alle former for problemer. Vi er omhyggelige og sociale, og vi ønsker at yde det bedst mulige med vores høje faglighed. Så hvis du mangler en tømrer Roskilde, så kan du trygt vælge os.

Den bedste tømrer Roskilde

Hos KLM Byg har vi fokus på kvalitet i vores arbejde og på at overholde alle aftaler. Vi sætter en ære i at have god kommunikation med dig, og vi sørger for at følge projektet til dørs. Gennem god kontakt med vores samarbejdspartnere sikrer vi, at du får en nem og enkel proces, hvor vi holder styr på opgaverne. Vi ønsker at gøre et godt stykke arbejde og samtidig have et smil på læben hver gang. Dette er med til at give arbejdsglæde for os, og det er derfor vi går på arbejde hver dag og elsker det. Vi nyder at hjælpe andre, og vi har altid kunden som førsteprioritet, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Fokus på kvalitet og bæredygtighed hos Roskilde tømrerfirma

Vi er et tømrerfirma Roskilde, som er medlem af Dansk Håndværk, hvilket er din garanti for et godt håndværk, mange års erfaring og et tilfredsstillende resultat. Når vi arbejder sørger vi desuden for at minimere ressourcespild og holde udgifterne nede. Vi genanvender og restaurerer gerne eksisterende materialer frem for at udskifte dem. Derfor kan du altså med stor fordel vælge KLM Byg som din tømrer Roskilde. Her ligger bæredygtighed også hjertet nært, da vi ved, at verdens ressourcerne ikke længere er, hvad de har været. Vi stræber altid efter at arbejde så klimavenligt som muligt, blandt andet ved at minimere ressourcespild og genanvende materialer hvor det er muligt. Derudover bygger vi med CE-mærkede materialer og efter danske standarder. Vi tænker hele tiden over den grønne omstilling, og vi er en af de tømrer Roskilde, som ønsker at tage initiativ og blive endnu grønnere. Alt dette kan du læse mere om på vores hjemmeside. Vi er altså ikke blot kvalitetsbevidste, men også klimabevidste. Så hvis du leder efter en tømrer Roskilde, som ikke kun tænker på, hvordan arbejdet skal udføres, men også hvordan man gør det mest bæredygtigt, så kan du med god grund vælge os.

Effektiv service

Udover vores ønske om at tilbyde at løse alle tømrer- og byggeopgaver har vi hos KLM Byg tømrer Slagelse også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. Har du fundet en løsning, der opfylder dine ønsker og behov, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.