+45 2840 2182

5/5

Vælg din lokale tømrer i Hvidovre

Er det tid til at få lavet nyt tag?

Har du et byggeprojekt, som du ønsker professionel hjælp til? Så skal du have fat i din lokale tømrer Hvidovre. Hos KLM Byg har vi masser af erfaring og stærke kompetencer inden for alle typer byggeprojekter. Vi kan hjælpe med alt fra renovering, udskiftning af vinduer og døre, tag, nybyg, tilbygning, nye gulve, totalentreprise og meget andet. Totalentreprise betyder, at andre klarer hele byggeprocessen for dig. Du skal blot skrive under på en kontrakt, og så udføres alle opgaver under hele projektet for dig. Vi kan med andre ord løse alle opgaver, uanset type og størrelse. Vi har altid en god dialog med vores kunder, da vi på den måde kommer sammen til det ønskede resultat. Hos KLM Byg har vi over 14 års erfaring med at løse alle former for tømrer- og byggeopgaver. Det er vigtigt, at du kan stole på din tømrer, da du kan komme ud for uheld, som kræver en pålidelig og troværdig tømrer, og derfor bør du vælge os. Vi er din lokale tømrer Hvidovre, og vi står klar til at hjælpe dig. Vi er altid omhyggelige og sociale, og vi ønsker at yde det bedste, vi kan med vores høje faglighed. Hvis du leder efter en god tømrer Hvidovre, så går du aldrig galt i byen ved at vælge KLM Byg til at udføre dit byggeprojekt.

Kunden er altid førsteprioritet hos tømrermester Hvidovre

Hos KLM Byg har vi fokus på kvaliteten af det arbejde, vi leverer og på at holde vores aftaler. Vi sætter en ære i at have god kommunikation med dig som kunde, så vi sammen kan følge projektet til dørs. Vi holder styr på opgaverne og sørger for, at du får en nem og enkel proces ved at have god kontakt med vores samarbejdspartnere. Du skal bare læne dig tilbage og følge processen, der fører til dine byggedrømme. Med et smil på læben hver dag ønsker vi at øge et godt stykke arbejde, da dette giver os arbejdsglæde og får os til at elske at gå på arbejde. Vi brænder for at hjælpe andre, og vores kunder er altid førsteprioritet, og derfor kan du med fordel kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Kvalitet og bæredygtighed i fokus hos din tømrer og snedker Hvidovre

KLM Byg er et tømrerfirma Hvidovre, som er medlem af Dansk Håndværk, og dette er din garanti for godt håndværk, mange års erfaring og et tilfredsstillende resultat. Når vi arbejder, har vi fokus på at minimere ressourcespild og holde udgifterne nede. Vi genanvender og restaurerer gerne eksisterende materialer frem for at udskifte dem med nyt. Du kan altså med god samvittighed vælge os som din tømrer Hvidovre. Her ligger bæredygtighed hjertet nært, da vi ved, at verdens ressourcer bliver mindre og mindre. Vi stræber altid efter at arbejde så klimavenligt, som vi kan blandt andet ved at minimere ressourcespild og genanvende materialer så vidt muligt. Derudover bruger vi materialer, der er CE-mærkede og efter danske standarder. Vi har hele tiden den grønne omstilling i tankerne, og vi er en af de tømrer Hvidovre, som ønsker at tage initiativ og gå forrest i kampen om at blive endnu grønnere. Vi er altså ikke blot kvalitetsbevidste, men også klimabevidste, så hvis du ønsker at bruge en tømrer Hvidovre, som ikke kun tænker på, hvordan arbejdet skal udføres, men også hvordan man gør det mest bæredygtigt, så bør du vælge os til at hjælpe dig med dine byggeprojekter.

Effektiv service

Udover vores ønske om at tilbyde at løse alle tømrer- og byggeopgaver har vi hos KLM Byg tømrer Hvidovre også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. Har du fundet en løsning, der opfylder dine ønsker og behov, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.