+45 2840 2182

5/5

Derfor bør du vælge din lokale tømrer Rødovre

Står du overfor et større byggeprojekt og ønsker hjælp fra professionelle? Så bør du kontakte KLM Byg, som er din lokale tømrer Rødovre eller snedker Rødovre. Hos KLM Byg har vi over 14 års erfaring med at alle former for tømrer- og byggeopgaver, og gennem de år har vi udviklet stærke kompetencer inden for alle typer byggeprojekter. Vi kan hjælpe med både renovering, udskiftning af vinduer og døre, tag, nybyg, tilbygning, nye gulve, totalentreprise og meget mere. Totalentrepriser tilbydes ofte kun i forbindelse med typehuse og sommerhusprojekter. Derfor er det ikke altid nemt at finde entrepriser, der tilbyder denne type af entrepriseform, hvis du blot ønsker at om- eller tilbygning. Det er dog lige præcis her, at vi står klar til at hjælpe dig. For vi tilbyder totalentreprise på flere forskellige områder – blandt andet også om- og tilbygninger. Ja, faktisk står vi klar til at hjælpe dig, hvis blot du skal have skiftet døre og vinduer i dit hjem. Vi kan med andre ord løse alle opgaver, uanset type og størrelse. Vi sørger desuden altid for at have en god dialog med vores kunder, så vi sammen kommer frem til det ønskede resultat. Det er vigtigt, at du kan stole på din tømrer Rødovre, da du kan komme ud for uheld, som kræver en pålidelig og troværdig tømrer, og derfor bør du vælge os. Vi er altid omhyggelige og sociale, og vi ønsker at yde det bedste, vi kan med vores høje faglighed. Hvis du leder efter en god tømrermester Rødovre, så kan du altså trygt vælge KLM Byg til at udføre dit byggeprojekt.

Du er vores førsteprioritet

Hos KLM Byg har vi fokus på kvaliteten af det arbejde, vi leverer samt på at holde vores aftaler. Vi sætter en ære i at have god kommunikation med dig som kunde, så vi sammen kan følge projektet til dørs. Gennem et godt samarbejde med vores samarbejdspartnere holder vi styr på opgaverne, og at du får en nem og enkel proces. Dette betyder, at du ikke skal gøre andet end at skrive under og læne dig tilbage, mens vi klarer arbejdet. Din tømrer Roskilde ønsker altid at øge et godt stykke arbejde med et smil på læben, da dette skaber arbejdsglæde for os, hvilket gør, at vi elsker at gå på arbejdet hver dag. Vi brænder for at hjælpe andre, og vores kunder kommer altid i første række. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vælg en tømrer i Rødovre, der fokuserer på bæredygtighed

KLM Byg er et tømrerfirma Rødovre, der er medlem af Dansk Håndværk, og dette er din garanti for godt håndværk, mange års erfaring og et tilfredsstillende resultat. Når vi arbejder, har vi altid fokus på at minimere ressourcespild. Vi genanvender og restaurerer gerne eksisterende materialer frem for at udskifte dem med nyt. Hos KLM Byg tømrer Rødovre ligger bæredygtighed hjertet nært, da vi mener, at vi skal værne om verdens ressourcer. Vi stræber altid efter at arbejde så klimavenligt, som vi kan, blandt andet ved at minimere ressourcespild og genanvende materialer så vidt muligt. Derudover bruger vi materialer, der er CE-mærkede og efter danske standarder. Vi har hele tiden den grønne omstilling i baghovedet, og vi er en af de tømrer Rødovre, som ønsker at tage initiativ i kampen om at blive grønnere. Vi er altså ikke blot kvalitetsbevidste, men også klimabevidste. Hvis dette er noget, du søger i en tømrer Rødovre, så bør du kontakte os.

Effektiv service

Udover vores ønske om at tilbyde at løse alle tømrer- og byggeopgaver har vi hos KLM Byg tømrer Rødovre også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. Har du fundet en løsning, der opfylder dine ønsker og behov, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.